Vikailmoitukset

Featured

Muutoksia toiminnassa koronaviruksen takia

Vesihuollon toiminnan turvaamiseksi Nokian Vesi Oy:n toimipisteillä ei toistaiseksi oteta vastaan asiakkaita. Olemme kuitenkin normaaliin tapaan tavoitettavissa sähköpostilla ja puhelimella, yhteystiedot löydät täältä.

Vesimittareiden vaihdot jatkuvat

Nokian Vesi Oy jatkaa kiinteistöjen kiireettömiä vesimittareiden vaihtoja, jotka olivat koronatilanteen takia tauolla. Nokian Veden asentaja on yhteydessä kiinteistön omistajiin ja sopii vaihdon aikataulusta.
Vaihtojen yhteydessä noudatetaan suojaetäisyyksiä sekä muita normaaleja varotoimenpiteitä tartuntojen ehkäisemiseksi. Mikäli teille on sovittu vaihtoaika ja jollekin talouteenne kuuluvalle tulee koronaan sopivia oireita, olkaa yhteydessä Nokian Veteen uuden ajankohdan sopimiseksi.

Toimi oikein: maskit sekajätteeseen

Nokian Vesi Oy haluaa osaltaan muistuttaa ihmisiä, että näin koronakriisin aikana ajankohtaiset kertakäyttöiset maskit ja kuituliinat kuuluvat sekajätteeseen, eivät luontoon, kadulle tai wc-pönttöön.

Etäluettavat vesimittarit

Nokian Vesi Oy vaihtaa mekaanisia vesimittareita etäluettaviin vesimittareihin. Vanhojen mittareiden vaihto etäluettaviin toteutetaan alueittain. Myös uusille liittyjille asennettavat vesimittarit ovat etäluettavia.

Etäluettavien vesimittareiden lukeminen toteutetaan erillisellä autossa kuljetettavalla vastaanottimella, eikä asiakkaille lähetetä etäluettavan mittarin asentamisen jälkeen enää vesimittarin luentakortteja. Vesimittariin on saatavilla langaton kotinäyttö, josta voidaan seurata paikallisesti kiinteistön vedenkulutusta ja mahdollisia hälytyksiä (esim. vuotohälytys). Kotinäytön ajantaisainen hinta liittyjille löytyy hinnastosta.

Lisätietoja antaa verkostoinsinööri Minna Mäkinen, puh. 040 779 9214

Voit avata etäluettavan vesimittarin ohjeen tästä linkistä