Käynnissä olevat hankkeet

Tällä hetkellä käynnissä olevia työkohteita:

Harjuniitty

Harjuniityn uuden asuinalueen kunnallistekniikan rakentaminen.

Tanhuan kaava-alue

Tanhuankadun varteen, Rounionkadun ja Nokitien väliselle alueelle rakennetaan uusi kaava-alue pientaloille. Kunnallisteknisen työn urakoi Nokian kaupunki ja vesihuollon osuuden on tarkoitus valmistua vuoden 2021 loppuun mennessä.

Brakelintie ja Pirkkalaistie

Kunnallistekniikan saneeraus Brakelintiellä välillä Virtasalmentie-Pirkkalaistie sekä Pirkkalaistiellä välillä Brakelintie-Välimäenkatu.

Koskenmäenkatu

Nokian kaupunki ja Nokian Vesi Oy saneeraavat Koskenmäenkadun katurakenteet ja kunnallistekniikan Ristiveräjänkadun ja Nikkarinkadun välisellä osuudella. Työn toteuttaa ulkopuolinen urakoitsija, joka vastaa työmaa-aikaisesta tiedottamisesta.

Työt aloitetaan heinäkuussa 2021 ja työ valmistuu vuoden 2021 loppuun mennessä. Työstä tulee olemaan merkittävää haittaa alueella liikkumiselle.

Viinikanniemi

Nokian kaupunki ja Nokian Vesi Oy rakentavat Viinikanniemeen uuden pientaloalueen katujen kunnallistekniikan. Alueella on aikaisemmin ollut leirintäalue, joka on nyt kaavoitettu asumiselle. Työn toteuttaa ulkopuolinen urakoitsija, joka vastaa työmaa-aikaisesta tiedottamisesta.

Työt aloitetaan heinäkuussa 2021 ja työ valmistuu vuoden 2021 loppuun mennessä. Työn aikana Viinikanniemi on työmaa-alue, jonne ulkopuolisilta pääsy on kielletty.

Kauppakatu

Nokian kaupunki ja Nokian Vesi Oy saneeraavat Kauppakadulla katurakenteet ja kunnallistekniikan. Työn toteuttaa ulkopuolinen urakoitsija, joka vastaa työmaa-aikaisesta tiedottamisesta.

Työt aloitetaan syyskuussa 2021 ja työ valmistuu vuoden 2021 loppuun mennessä. Työstä tulee olemaan merkittävää haittaa alueella liikkumiselle. Urakka-alueella olevat pysäköintipaikat eivät ole käytössä urakka-aikana ja läpikulku Kauppakadun kautta ei ole mahdollista. Urakka-alueella tulee liikkua urakoitsijan ohjeiden mukaisesti.

Kaarnakatu

Nokian kaupunki ja Nokian Vesi Oy rakentavat Kolmenkulmaan Kaarnakatua sekä sen kunnallistekniset johdot. Urakka-alue sijaitsee Vt 11:n tiealueen välittömässä läheisyydessä. Urakka sisältää louhintaa. Työn toteuttaa ulkopuolinen urakoitsija, joka vastaa työmaa-aikaisesta tiedottamisesta.

Työt aloitetaan lokakuun 2021 aikana ja ne valmistuvat vuoden 2021 loppuun mennessä. Työn aikana on työmaa-alueelle ulkopuolisilta pääsy kielletty.