Käynnissä olevat hankkeet

Tällä hetkellä käynnissä olevia työkohteita:

Harjuniitty

Harjuniityn uuden asuinalueen kunnallistekniikan rakentaminen.

Tanhuan kaava-alue

Tanhuankadun varteen, Rounionkadun ja Nokitien väliselle alueelle rakennetaan uusi kaava-alue pientaloille. Kunnallisteknisen työn urakoi Nokian kaupunki ja vesihuollon osuuden on tarkoitus valmistua vuoden 2021 loppuun mennessä.

Brakelintie ja Pirkkalaistie

Kunnallistekniikan saneeraus Brakelintiellä välillä Virtasalmentie-Pirkkalaistie sekä Pirkkalaistiellä välillä Brakelintie-Välimäenkatu.

Koskenmäenkatu

Nokian kaupunki ja Nokian Vesi Oy saneeraavat Koskenmäenkadun katurakenteet ja kunnallistekniikan Ristiveräjänkadun ja Nikkarinkadun välisellä osuudella. Työn toteuttaa ulkopuolinen urakoitsija, joka vastaa työmaa-aikaisesta tiedottamisesta. Työt aloitetaan heinäkuussa 2021 ja työ valmistuu vuoden 2021 loppuun mennessä. Työstä tulee olemaan merkittävää haittaa alueella liikkumiselle.

Viinikanniemi

Nokian kaupunki ja Nokian Vesi Oy rakentavat Viinikanniemeen uuden pientaloalueen katujen kunnallistekniikan. Alueella on aikaisemmin ollut leirintäalue, joka on nyt kaavoitettu asumiselle. Työn toteuttaa ulkopuolinen urakoitsija, joka vastaa työmaa-aikaisesta tiedottamisesta.

Työt aloitetaan heinäkuussa 2021 ja työ valmistuu vuoden 2021 loppuun mennessä. Työn aikana Viinikanniemi on työmaa-alue, jonne ulkopuolisilta pääsy on kielletty.